עוגת שיש רכה ועסיסית עם המון שוקולד

עוגת שיש מהממת – נעומי חיימוביץ

אין כמו עוגת שיש לשבת

מבוסס על מתכון של קרין גורן

המרכיבים

4 ביצים

כוס וחצי סוכר

כפית וניל או סוכר וניל

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 ורבע כוסות קמח תופח

לשיש-

100 גר' שוקולד מריר

כף שמן

הכנה –

מקציפים ביצים במיקסר עם סוכר לקצף תפוח.

מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן ושאר המרכיבים

עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

מעבירים לתבנית 26 או מרובעת

מחממים שוקולד עם שמן להמסה,  ומזלפים מלמעלה.

עם קיסם ארוך יוצרים את השיש

אופים 50 דקות או כ- שעה 180 מעלות.

עוגת שיש רכה ועסיסית עם המון שוקולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *