ארוחת צהרים קלילה וטעימה – מירי אברהם מוקפץ עוף, אורז וירקות
מרכיבים-
חצי קילו חזה עוף רצועות+כף קורנפלור
בצל, שום
פלפלים בצבעים
גזר כרוב לבן
פטריות
תירס
שעועית ירוקה
בצל ירוק
טריאקי סויה
צילי מתוק
הכנה –
לחמם בווק שמן קנולה
לטגן רצועות חזה עוף רק עד שיהיו לבנות (לשמירת העסיסיות) ולהניח בצד
לחמם שוב שמן בווק ולהקפיץ מבחר ירקות כמה דקות עד לריכוך קל:
בצל, שום, פלפלים אדומים/ירוקים/כתומים/
להוסיף אורז לבן מבושל (הזדמנות לנצל שאריות אורז מאתמול)
להוסיף את רצועות העוף
לתבל: רוטב סויה, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק (אפשר לשלב גם צ'ילי חריף למי שאוהב), פפריקה ופלפל שחור גרוס.
לערבב היטב ולהמתין מספר דקות לספיגת טעמים לפני ההגשה.
בתאבון ❤
2 תגובות
האם ניתן לקבל למייל מתכונים חדשים שמתפרסמים באתר?
אם כן, כיתד נרשמים?
כרגע אין אולי בקרוב