מוקפץ עוף והמון ירקות עם אורז

ארוחת צהרים קלילה וטעימה – מירי אברהם מוקפץ עוף, אורז וירקות

מרכיבים-

חצי קילו חזה עוף רצועות+כף קורנפלור

בצל, שום

פלפלים בצבעים

גזר כרוב לבן

פטריות

תירס

שעועית ירוקה

בצל ירוק

טריאקי סויה

צילי מתוק

הכנה –


לחמם בווק שמן קנולה
לטגן רצועות חזה עוף רק עד שיהיו לבנות (לשמירת העסיסיות) ולהניח בצד

לחמם שוב שמן בווק ולהקפיץ מבחר ירקות כמה דקות עד לריכוך קל:
בצל, שום, פלפלים אדומים/ירוקים/כתומים/צהובים, גזר, כרוב לבן, פטריות, תירס, שעועית ירוקה סנפרוסט, בצל ירוק (לקראת הסוף)
להוסיף אורז לבן מבושל (הזדמנות לנצל שאריות אורז מאתמול)
להוסיף את רצועות העוף
לתבל: רוטב סויה, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק (אפשר לשלב גם צ'ילי חריף למי שאוהב), פפריקה ופלפל שחור גרוס.
לערבב היטב ולהמתין מספר דקות לספיגת טעמים לפני ההגשה.

בתאבון 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *