איך מחמיצים מלפפונים ועגבניות ירוקות

איך מכינים חמוצים  – Maha Massalha

 

מרכיבים-

להכין צנצנות מעוקרות להחמצה

מלפפונים קנים וטריים

עגבניות ירוקות

מלח

חומץ

מים

כף סוכר

שמן זית

תוספות שאפשר להוסיף-

פלפל חריף

שמיר,סלרי

חתיכות לימון

הכנה –

מניחים את הירקות שטופים  בתוך הצנצנת דחוסים .

עגבניות חותכים ל- 4

על כל כוס מים שמים כפית מלח. ממלאים עד לפני הסוף

ואז שמים 2-3 כפות חומץ ,סוכר ושמן למעלה.

סוגרים ומניחים במקום מוצל ל 4-5 ימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *