רולדות פילו תפוחים

רולדות פילו עם תפוחי עץ – חני קונאשוילי

 

מרכיבים-
בצק פילו מופשר.
100 גרם חמאה מומסת
(אולי נצטרך יותר).
אפשר שמן.
למילוי :
8 תפוחי עץ קצוצים דק.
מיץ מלימון
כוס סוכר
כפית קינמון
חצי כוס צימוקים בהירים
חצי כוס אגוסים קצוצים
הכנה:
לשים בסיר תפוחים לימון וסוכר לבשל עד שאין נוסלים.
להוריד מהאש להוסיף את שאר המצרכים לערבב.
לקרר לפני מילוי.

לשמן דף פילו להניח דף נוסף לשמן אותו ומעליו עוד דף לשמן.
לעשות קיפול שישמש לנו כבסיס.
להניח שורה של התפוחים על הקיפול.
לקפל מהצדדים ולגלגל לרולדה.
להניח על נייר אפיה.
להבריש בביצה ולפזר מעט סוכר מעל.
לאפות ב200 מעלות להזהבה מלאה.
להוציא לפדר באבקת סוכר.
בהצלחה חני♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *