מתכון ללחם גאורגי מושלם
לחם שטוח כמו פיתה ענקית
לחם גאורגי – לויזה קוזיאל
לחם משגע רך כעננים.
מרכיבים-
1קג' קמח רגיל
כף וחצי שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
4 כפות שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים
מתכון ללחם גאורגי מושלם
הכנה-
מנחים כל המצרכים במיקסר וו לישה.
ללוש בצק רך ודביק כ 10 דקות.
לתת התפחה במקום חמים תלוי קיץ או חורף עד שמכפיל את נפחו
להרטיב ידיים ושוב ללוש לעוד התפחה (אני מתפיחה פעמיים )
בפעם שלישית להוריד על משטח העבודה לפזר קמח לחלק ל- 4 כדורים ושוב להתפיח חצי שעה
לשמן נייר אפייה קלות לתת לבצק צורה עגולה שטוחה ואפשר לחורר עם מזלג בצורת ספירלה.
לאפות ב 200 מעלות חצי שעה או יותר
עד לקבלת צבע כמו בתמונה בהצלחה
תגובה אחת
נראה מעולה