מתכון ללחם גאורגי מושלם

מתכון ללחם גאורגי מושלם

לחם שטוח כמו פיתה ענקית

לחם גאורגי – לויזה קוזיאל

לחם משגע רך כעננים.

מרכיבים-

1קג' קמח רגיל
כף וחצי שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
4 כפות שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים

מתכון ללחם גאורגי מושלם

הכנה-

מנחים כל המצרכים במיקסר וו לישה.
ללוש בצק רך ודביק כ 10 דקות.
לתת התפחה במקום חמים תלוי קיץ או חורף עד שמכפיל את נפחו
להרטיב ידיים ושוב ללוש לעוד התפחה (אני מתפיחה פעמיים )
בפעם שלישית להוריד על משטח העבודה לפזר קמח לחלק ל-  4 כדורים ושוב להתפיח חצי שעה
לשמן נייר אפייה קלות לתת לבצק צורה עגולה שטוחה ואפשר לחורר עם מזלג בצורת ספירלה.

לאפות ב 200 מעלות חצי שעה  או יותר 

עד לקבלת צבע כמו בתמונה בהצלחה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *