מתכון לירקות מוחמצים
ירקות מוחמצים שווים במיוחד
יושבים ליד הקערה ומחסלים אותה בלי להרגיש – תמונה יליזבטה מיכאלוב
מתכון – לי ביטון
מרכיבים –
כרובית בינונית מחולקת לפרחים
2 גמבות/פלפל אדום פרוס דק
2 פלפל צהוב פרוס דק
פלפל חריף פרוס
5-6 גבעולי סלרי עלים
5 גזרים פרוסים
אפשר להוסיף גם
לפת כרוב,קולורבי ועוד…
לרוטב-
5 כוסות מים
3/4 כוס חומץ
2 לימונים סחוטים
כף סוכר
2 כפות מלח
כפית כורכום
2 כפות שמן
מתכון לירקות מוחמצים
ההכנה –
מרתיחים מים ,מלח וסוכר.
מורידים מהאש ומוסיפים את כל המצרכים האחרים של הרוטב.
יוצקים את הרוטב על הירקות החתוכים .
משאירים כשעה בחוץ ואז מכניסים למקרר בקופסה סגורה היטב.
נשמר במקרר 2-3 ימים.
מתכון לירקות מוחמצים
2 תגובות
לא הבנתי כמה ימים זה נישמר? רק 2-3 ימים????? תודה
3-4 ימים בחוץ אחר כך למקרר