מתכון לירקות מוחמצים

מתכון לירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים שווים במיוחד

יושבים ליד הקערה ומחסלים אותה בלי להרגיש – תמונה יליזבטה מיכאלוב

מתכון – לי ביטון

מרכיבים –

כרובית בינונית מחולקת לפרחים

2 גמבות/פלפל אדום פרוס דק

2 פלפל צהוב פרוס דק

פלפל חריף פרוס

5-6 גבעולי סלרי עלים

5 גזרים פרוסים

אפשר להוסיף גם

לפת כרוב,קולורבי ועוד…

לרוטב-

5 כוסות מים

3/4 כוס חומץ

2 לימונים סחוטים

כף סוכר

2 כפות מלח

כפית כורכום

2 כפות שמן

מתכון לירקות מוחמצים

ההכנה –

מרתיחים מים ,מלח וסוכר.

מורידים מהאש ומוסיפים את כל המצרכים האחרים של הרוטב.

יוצקים את הרוטב על הירקות החתוכים .

משאירים כשעה בחוץ ואז מכניסים למקרר בקופסה סגורה היטב.

נשמר במקרר  2-3 ימים.

 

מתכון לירקות מוחמצים

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *