עוגיות שוקולד פאדג'

 

 

עוגיות שוקולד סדוקות מהממות

צילום דבורה יחזקל ראובני

 

עוגיות שוקולד פאדג'

 

מרכיבים –

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה

2 ביצים

1/3 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

1/4 כוס קמח

1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר

ניתן להוסיף אגוזים טחונים 1-2 כפות

1/4 כפית אבקת אפייה

הכנה –

מחממים את התנור ל – 170 מעלות.

במיקרוגל ממיסים את השוקולד עם החמאה  מערבבים ומקררים.

מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר והוניל עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

מקפלים את הקמח והשוקולד צ'יפס לתוך הביצים.

מקפלים את השוקולד המומס לתוך הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.

בעזרת כף מניחים כפות מלאות של הבלילה על נייר אפייה.

8-10 דקות אפייה.

 

עוגיות שוקולד פאדג'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *