מתכון למספאן – עוגיות מספן שקדים מרוקאיות

מתכון למספאן – עוגיות מספן שקדים מרוקאיות

עוגיות השקדים המרוקאיות שמככבות בכל האירועים

עוגיות למימונה 

עוגיות לפורים

המתכון של הלנה בן חמו האלופה

להכנת העוגיות צריכים תבניות מספאן – קונים בכל חנות לכלי בית.

כוס מדידה 240

מרכיבים-

לתחתית –

ביצה
כף שמן
כף מים
קורט מלח
בערך 1/2 1 כוסות קמח
מילוי-
4 כוסות שקדים
2 כוסות סוכר
קליפת לימון מגורדת
4 חלמונים
2 ביצים
סוכריות לקישוט
הכנה-
הכנת הבצק לצלוחיות-
לערבב טוב את מצרכי הבצק עד שמקבלים בצק אחיד וחלק. להעביר במכונה של פסטה (או לרדד לבד)לעלה דק .
לרפד את הבצק בתבניות למספאן משומנות.
המלית-
את השקדים יש להרתיח להוציא קליפה ולייבש.
אחר כך לטחון עם הסוכר.
לערבב עם 4 חלמונים 2 ביצים שלמות לתערובת אחידה כמו מרצפן.
למלא את הצלוחיות המוכנות בכדור מרציפן אפשר לזלף עם צנתר כוכב.
לפזר סוכריות מעל ולאפות 170 מעלות
20-30 דקות עד שמקבלים צבע יפה.לצנן ולהוציא את העוגיות מהתבניות
בהצלחה הלנה בן חמו

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *