חיתוכיות פריך שוקולד

שכבות בצק פריך ושוקולד – שרה אדרי
בצק
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
200 גר' מחמאה/חמאה
1/2כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
2 כפות מים
שוקולד
100 גר שוקולד מריר
2 כפות קקאו
1/4 כוס שמן
1/4כוס סוכר
1/4כוס מים
כפית נס קפה
2 ביצים

לערבב את כל חומרי הבצק לקחת 1/2 הבצק להוסיף לשטח  ולשים במקפיא בנתיים
את שאר הבצק לשטח בתבנית משומנת
חד פעמית מרובעת

כל החומרים של השוקולד חוץ מהביצים לשים בסיר על להבה קטנה לערבב עד שהכל נמס
להוסיף ביצה אחרי ביצה לערבב במהירות ולהוריד מהאש
את השוקולד לצקת על תחתית הבצק
להוציא את הבצק שהכנסנו למקפיא ולשים מעל השוקולד אפשר גם לגרד בפומפיה גסה  מעל השוקולד
להכניס לתנורלחום בינוני כ-30 דקות או עד שישחים

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *