פבלובה – הקינוח הכי שווה לפסח

כרמית מ.דהאן
הקינוח לפסח
פבלובה – כרמית מ.דהאן
המרכיבים-
4 חלבונים
כוס סוכר
שקית אבקת סוכר (100 גרם)
כף קורנפלור
קורט מלח
ההכנה
מתחילים בהקצפת החלבונים כבר בתחילת ההקצפה מוסיפים קורט מלח
כשמתחילות להיווצר בועות והקצף מתחיל לעלות שופכים פנימה כוס סוכר בזרם דק מקציפים לקצף חזק ויציב
חשוב שהקצף יהיה חזק יציב ולא נוזלי
כשהקצף יציב מוסיפים שקית אבקת סוכר וכף קורנפלור מערבלים לשתי שניות רק להטמעת האבקות
מזלפים את הפבלובות על תבנית עם נייר אפיה
מכניסים לתנור בחום של 90 מעלות בערך כשלוש שעות על טורבו
**פבלובה הופכת חומה כאשר הסוכר שבא מתקרמל
הסוכר מתקרמל אם התנור חם מידי או שנשארו גבישי סוכר
לכן חשוב להקפיף היטב את הסוכר ולשמור על חום נמוך והרבה סבלנות בסוף זה משתלם יוצאות בפלובות לבנות וצחורות
אני מכינה את הפבלובות בערב נותנת להם להתייבש בתנור כשלוש שעות מכבה את התנור ומשאירה אותם עד הבוקר
כרמית מ.דהאן
**אפשר להוסיף לקצף קינמון או אבקת קקאו כדי להעשיר את טעם הפלובה
מילוי הפבלובות אפשר למלא באין ספור אפשרויות
קארד לימון קארד פסיפלורה
קצפות למינהם – שמנת חלבית או פרווה
פירות העונה, רוטב פירות יער , תפוחים מקורמלים אננס צלוי
בקיצור השמיים הם הגבול
תהנו❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *