לאפות כשרות לפסח

צילום – כרמית מ.דהאן
לאפות כשרות לפסח מאת – כרמית מ.דהאן
המרכיבים-
2 שקיות של קמח למאפי שמרים לפסח
זה הקמח – יש בסופרים

 

2 כפות שמן
כף סוכר
כף מלח
כוס וחצי מים פושרים (חד פעמית קר)
ההכנה-
מוציאים כחצי כוס קמח מהחבילה ושומרים בצד לרידוד
שמים את הקמח הנותר בקערה
מוסיפים 2 כפות של שמן כף סוכר וכף מלח
כוס וחצי מים פושרים (כוס חד פעמית קרה)
להוסיף את המים בהדרגה ללוש לבצק רך מעט דביק
לכסות ולהמתין כשעה
ליצור כדורים לפתוח כל כדור עם מעט קמח
לאפות על מחבת חמה ללא שמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *