שיפודי פרגיות – חני קונאשוילי –
ניתן להכין גם על מחבת פסים או בתנור
מרכיבים-
קילו פרגיות עוף נקיים וחתוכים לקוביות גדולות.
חותכים 2 בצלים לרבעים ומפרידים אותם
ההכנה –
תיבול פרגיות:
שמים בקערה –
שמן מלח פלפל שחור, כמון ,מעט רוטב טריאקי ,מעט סויה ושום כתוש ומערבבים את הנתחים במרינדה.
שמים ללילה במקרר או לפחות כמה שעות.
משרים שיפודי עץ במים כרבע שעה .
משפדים את פרגיות וחתיכות הבצל .
כך להניח על האש או – מכניסים לתנור
בתבנית שמים נייר כסף מעל הבשר – בתנור כחצי שעה על 220 מעלות מורידים את הכיסוי וגם את החום ל200 ומשחימים