שיפודי פרגיות על האש

שיפודי פרגיות – חני קונאשוילי –

 

ניתן להכין גם על מחבת פסים או בתנור

מרכיבים-

קילו פרגיות עוף נקיים וחתוכים לקוביות גדולות.

חותכים 2 בצלים לרבעים ומפרידים אותם

ההכנה –

תיבול פרגיות:

שמים בקערה –

שמן מלח פלפל שחור, כמון ,מעט רוטב טריאקי ,מעט סויה ושום כתוש ומערבבים את הנתחים במרינדה.

שמים ללילה במקרר או לפחות כמה שעות.

משרים שיפודי עץ במים כרבע שעה .

משפדים את פרגיות וחתיכות הבצל .

כך להניח על האש או – מכניסים לתנור

בתבנית שמים נייר כסף מעל הבשר – בתנור כחצי שעה על 220 מעלות מורידים את הכיסוי וגם את החום ל200 ומשחימים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *