סלט חסה וקריספי בטטה – מטריף

ענת בן ארי

סלט מנצח וממכר – ענת בן ארי

הסלט המפורסם של מסעדת ריבר 

חסה סלנובה עם ויניגרט ,קריספי בטטה ובוטנים קלויים.

 

סלט חסה וקריספי בטטה – מטריף

המרכיבים-

2 בטטות

לבבות חסה סלנובה טרייה

מעט בוטנים מטוגנים

לרוטב ויניגרט –

כף גדושה של חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
רבע כוס חומץ
2 כפות רוטב סויה
רבע כוס שמן
1 שן שום קצוצה
צרור עלי כוסברה
ההכנה –
קולפים שתי בטטות ועם קולפן חותכים פורסים לפרוסות דקות.
את הבטטה שמים במים עם קוביות קרח למקרר לכמה שעות.
מחממים שמן לטיגון עמוק – מסננים היטב, סופגים מעט ומטגנים עד להזהבה.
את המרכיבים של הרוטב לטחון בבלנדר.
מסדרים את החסה סלנובה בקערה עמוקה, שופכים מעל את הרוטב.
מלמעלה לפזר את הבטטה המטוגנת ובוטנים קלויים.
סלט חסה וקריספי בטטה – מטריף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *