מג'דרה דרוזית – בורגול ועדשים שחורות

גילה עדי
מג'דרה דרוזית מאת גילה עדי
המרכיבים-
2 כוסות בורגול גס שטוף ומושרה
1 כוס עדשים שחורים
שטופים ומושרים כחצי שעה
4 בצלים גדולים
קצוצים(כמה שיותר בצל יותר טעים)
פלפל שחור
מלח
כמון

מג'דרה דרוזית – בורגול ועדשים שחורות

ההכנה –
לטגן הבצלים לצבע שחום.
לבשל את העדשים עד לריכוך להשאיר מעט מהנוזלים של בישול העדשים
לתבל את הבצל המטוגן עם פלפל שחור גרוס כמון
להוסיף את הבורגול לסיר העדשים להוסיף מלח לבשל כרבע שעה.
לאחר מכן להוסיף את הבצל המטוגן לתקן תיבול לבשל הכל יחד עוד כרבע שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *