מוקפץ נודלס עם ירקות ורצועות חזה עוף

קרן חביב

נודלס ירקות ורצועות חזה עוף – מאת קרן חביב

מלכות המטבח ביחד

רוצו למטבח להכין, הילדים יעופו על זה

המרכיבים-
חבילת אטריות ביצים/נודלס
8 פרוסות גדולות של חזה עוף חתוך לרצועות
2 בצלים חתוכים לפרוסות
סלסלת פטריות חתוכה לפרוסות
גמבה אדומה חתוכה לרצועות
פלפל צהוב חתוך לרצועות
3 גזרים חתוכים למקלות
תירס מקופסת שימורים/אפשר קפוא
(אפשרי להוסיף נבטים/ברוקולי/כרובית)

למרינדה-
3 כפות שמן קנולה
3 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
4 כפות טריאקי
2 כפות סויה

פלפל גרוס ומלח לפי טעמכם

מוקפץ נודלס עם ירקות ורצועות חזה עוף

ההכנה-
להרתיח את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ולסנן מנוזלים.
להכין מרינדה מכל הרטבים והתבלינים ולהכניס את רצועות חזה העוף למשך כחצי שעה.

לסנן את חזה העוף לשמור את המרינדה בצד לרוטב של הנודלס.
לטגן את חזה העוף ולהניח בצד .
לטגן קלות את הבצל,להוסיף את הפלפלים והגזרים להקפיץ במחבת (עד לריכוך עדין -צריך להישאר מעט קראנץ),

להוסיף את הפטריות. לאחר להכניס את התירס.
להכניס פנימה את האטריות ולהוסיף את המרינדה.

לערבב היטב, לטעום ולהוסיף רטבים/תבלינים לפי הצורך.

לבסוף להוסיף את חזה העוף לערבב ולפזר מעל שומשום.
באהבה מלכות המטבח ביחד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *