עוגיות שוקולד צ'יפס רכות.
מתכון אמריקאי ממש טעים- מאת ליאת יוסף
המרכיבים-
200 גרם חמאה ממש רכה / אפשר תחליף פרווה
כוס סוכר
חצי כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
חצי כפית מלח
כפית סודה לשתיה
3 כוסות קמח
כוס וחצי שוקולד צ'יפס
אפשר להוסיף כוס אגוזים
ההכנה –
תנור לחמם 180
במיקסר לטרוף חמאה וסוכר לקרם
להוסיף ביצה ועוד ביצה, לא לערבב יותר מידיי עם הביצים.
להוסיף תמצית וניל ואת כל היבשים, לא הרבה רק עד שנתפס
ואז להוסיף את השוקולד.לסדר על נייר אפייה עיגולים עם כף.
10 דקות אפייה בתנור בדיוק