העוגה שתמיד מצליחה – מאת גילה גרף מקבוצת מבשלים טעים-מתכונים עד 25₪
Gila Graf
מתאים לתבנית 24
או לשני אינגלייש קייק
המרכיבים-
בקערה 1
לערבב:
1 כוס קמח
1 כוס שוקולית
1 אבקת אפיה
קערה 2
לערבב:
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 שמנת מתוקה
ההכנה –
לערבב את הכל היטב ולהוסיף לקערה הראשונה עם הקמח .
לערבב לתערובת אחידה
לחמם את התנור ל 160 מעלות
לשמן תבנית לשים טיפה קמח שלא ידבק , להעביר את תערובת העוגה לתבנית.
להכניס לתנור חצי שעה או טיפה יותר לפי עין לבדוק עם קיסם
לקרם שוקולד מומס:
1 שמנת מתוקה על הגז או דקה וארבעים במיקרו.. ושתי חפיסות שוקולד מריר להמיס
בהצלחה!
3 תגובות
למ.ה תמיד יש מתכון שניראה פצצה.אבל….. לא מציינים איזו תבנית וזה חשוב מאודדדדדד תודה
היי נראה לי עוגה קלה ומוצלחת לא ככ ברור לי האם בקערה 2 לשים שמנת מתוקה שלמה או זה מיועד לציפוי?
זה מיועד לתערובת העוגה