עוגת השוקולד שתמיד מצליחה

Gila Graf

העוגה שתמיד מצליחה – מאת גילה גרף מקבוצת מבשלים טעים-מתכונים עד 25₪

Gila Graf

מתאים לתבנית 24
או לשני אינגלייש קייק

המרכיבים-
בקערה 1
לערבב:
1 כוס קמח
1 כוס שוקולית
1 אבקת אפיה

קערה 2
לערבב:
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל

1 שמנת מתוקה

ההכנה –

לערבב את הכל היטב ולהוסיף לקערה הראשונה עם הקמח .

לערבב לתערובת אחידה
לחמם את התנור ל 160 מעלות
לשמן תבנית לשים טיפה קמח שלא ידבק , להעביר את תערובת העוגה לתבנית.

להכניס לתנור חצי שעה או טיפה יותר לפי עין לבדוק עם קיסם

לקרם שוקולד מומס:

1 שמנת מתוקה על הגז או דקה וארבעים במיקרו.. ושתי חפיסות שוקולד מריר להמיס
בהצלחה!

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *