עוגת שוקולד עם טריק לרכות המושלמת

לימור עוז

בסוף חוזרים לעוגה עם הטריק הכי רכה וטעימה באחריות – מאת לימור עוז 

המרכיבים-

2 ביצים

2 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

כוס שמן

4 כפות גדושות קקאו

2 כוסות קמח תופח

כוס מים

ציפוי-

200 גר' שוקולד

אריזה שמנת מתוקה

ההכנה –

בלי מיקסר.תעשו בדיוק מה שכתוב לא להחליף לא להוריד לא לשנות וכל אחת תבקש ממכן מתכון.קדימה-

להדליק תנור ל180 ,לשמן תבנית חד פעמית מלבנית הבינונית

בקערה לערבב שני ביצים 2 כוסות סוכר 2 סוכר וניל ,

להוסיף כוס שמן לערבב להוסיף 4 כפות קקאו ו- 2 כוסות קמח תופח מנופה,

2 כוסות מים פושרים לערבב רק עד שאין גושים

להעביר לתבנית לדפוק מעט את התבנית , להכניס לתנור בערך 40 דקות אפייה.

לבדוק עם קיסם .

ועכשיו לטריק –

איך שמוציאים את העוגה לעטוף אותה טוב עם ניילון נצמד לא מתים מזה זה לא רעיל לא נייר כסף ניילון נצמד.

להשאיר בערך 3 או 4 שעות עד שזה קר כמה שיותר יותר טוב.

להמיס במיקרו 200 גרם שוקולד מריר עם שמנת מתוקה

לעשות חורים בעוגה ולשפוך את הגנאש על העוגה.

להגיש ולהתמוגג מהמחמאות שתקבלו.תכינו ושתפו

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *