להכין- מחבת נון סטיק קוטר 20 / או מחבת כפולה עגולה
ניתן לאפות גם בתנור 180 מעלות- תוכנית אפייה רגילה
המרכיבים-
כרובית קטנה בינונית
תפוח אדמה
בצל
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
כוס עשבי תיבול ירוקים
3 כפות קמח
פלפל שחור
מלח
פשטידת כרובית מהירה והכי טעימה
ההכנה –
מבשלת את הכרובית במים רותחים עם מעט מלח עד שהכרובית רכה לחלוטין .
מסננת,מפרקת לפרחים ומועכת במועך פירה ומעבירה לקערה.
מוסיפה ומערבבת עד איחוד-
1 תפוח אדמה גדול ( ללא בישול ) מגורר גס על פומפיה
קוביות קטנות מטוגנות מ 1 יח בצל
3 ביצים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים איזה שאוהבים
2 כפות פירורי לחם
3 כפות קמח
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס בנדיבות
מלח / או אבקת מרק עוף לפי הטעם
על להבה בינונית מחממת מחבת עם רבע כוס שמן וחצי כפית כורכום
מכניסה פנימה את הבלילה בשכבה אחת אחידה
מטגנת עד הזהבה מושלמת ואז הופכת ומזהיבה גם את הצד השני
מגישה חם