פשטידת כרובית מהירה והכי טעימה

אריאלה גולדמן
פשטידת כרובית במחבת מאת אריאלה גולדמן 
להכין- מחבת נון סטיק קוטר 20 / או מחבת כפולה עגולה
ניתן לאפות גם בתנור 180 מעלות- תוכנית אפייה רגילה
המרכיבים-
כרובית קטנה בינונית
תפוח אדמה
בצל
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
כוס עשבי תיבול ירוקים
3 כפות קמח
פלפל שחור
מלח

פשטידת כרובית מהירה והכי טעימה

ההכנה –
מבשלת את הכרובית במים רותחים עם מעט מלח עד שהכרובית רכה לחלוטין .
מסננת,מפרקת לפרחים ומועכת במועך פירה ומעבירה לקערה.
מוסיפה ומערבבת עד איחוד-
1 תפוח אדמה גדול ( ללא בישול ) מגורר גס על פומפיה
קוביות קטנות מטוגנות מ 1 יח בצל
3 ביצים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים איזה שאוהבים
2 כפות פירורי לחם
3 כפות קמח
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס בנדיבות
מלח / או אבקת מרק עוף לפי הטעם
▪על להבה בינונית מחממת מחבת עם רבע כוס שמן וחצי כפית כורכום
מכניסה פנימה את הבלילה בשכבה אחת אחידה
מטגנת עד הזהבה מושלמת ואז הופכת ומזהיבה גם את הצד השני
▪ מגישה חם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *