עוף עם תפוחי אדמה בתנור

אילנית כרבי

תבנית מטריפה של עוף עם תפוחי אדמה בתנור

עוף ותפוחי אדמה- מאת אילנית כרבי

 

המרכיבים-

4 או יותר חלקי עוף כרעיים שוקיים

8 תפוחי אדמה

2 בצלים

כף סילאן

כפית כורכום

כף אבקת מרק עוף

מלח,

פלפל שחור

כוסברה יבשה מעט

עוף עם תפוחי אדמה בתנור

ההכנה –
ננקה, נשטוף ונסנן איזה חלקי עוף שרוצים .
נחתוך כשמונה תפוחי אדמה לחצי מהאורך ונרתיח במים כעשרים דקות ונסנן.
בסיר רחב נטגן 2 בצלים , אחד חתוך קטן והשני לחצי .

כשזה זהוב נוסיף כף סילאן וכורכום .
נמניך את האש , נסגור את הסיר ונאדה את הבצל .

לאחר שהבצל הפריש נוזלים. נוסיף את התפוחי אדמה.

נערבב נטגן מס' דקות ונוסיף את העופות .

נוסיף ככוס מים רותחים עם כף מרק עוף . נפזר מלח גס, פלפל שחור גרוס ,

כוסברה יבשה ונבשל על אש נמוכה עד שההתפוח אדמה והעופות רכים .

נכניס לכרבע שעה לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו ללא מכסה עד לקבלת גון שזוף

והרי לנו ארוחה מושלמת

עוף עם תפוחי אדמה בתנור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *