עוגת גבינה קלאסה

 

מאיה בוטראשווילי

עוגת גבינה קלאסה שאפשר להכין כ- פס  גבינה בתבנית אינגליש עם שוליים גבוהים- לא חד פעמיות

הכמות הזו תספיק ל- 2 עוגות פס או עוגה אחת בתבנית 24 עגולה

מרכיבים-

לתחתית-
100 גרם בסקוויטים
50 גרם חמאה מומסת
לעוגה –
6 ביצים
כוס סוכר

750 גרם גבינה לבנה
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות קורנפלור
חצי אריזה אינסטנט פודינג ווניל
אריזה גבינת שמנת או 2 שמנת חמוצה

ההכנה-

מרסקים במעבד מזון את הבסקוויטים מערבבים עם חמאה מומסת
ומשטחים בתבנית

מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב

בקערה נוספת מערבבים את כל שאר המרכיבים.
מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות עדינות.
מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית – אם התבנית מזכוכית שמים אותה בתוך תבנית עם מים רותחים.
בחום 140- 130  מעלות כשעה וחצי עד שעתיים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *