פשוט נהדר ! עוגיות חמאה עם ריבת פטל ושקדים

ליז תורגמן

עוגיות חמאה נהדרות מאת –

Liz Torgman

 

המרכיבים-

250 גרם קמח

125 גרם אבקת סוכר

125 גרם חמאה

ביצה

למילוי – ריבת פטל/אחרת אדומה

שקדים פרוסים

ההכנה –

לשים במעבד מזון 250 גרם קמח
125 גרם אבקה סוכר
125 גרם חמאה הכותית
ביצה
לערבב בפולסים עד שהבצק מתאחד .
אפשר מיד לעבוד איתו .
לקרוץ עיגולים קטנים וחצי מהם עיגולים עם חור כמו חישוק.
להניח חישוק מעל העיגול השלם.
בעדינות לשים הכל על נייר אפיה .
לשים באמצע העוגיה כפית קטנה של ריבה פטל ומעל שקדים פרוסים לאפות בערך 18 דקות על 170 מעלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *