סלט קינואה אדומה משגע ומיוחד

סלט מיוחד וטעים של קינואה אדומה – מאת צביה אורן
המרכיבים-
כוס וחצי קינואה אדומה – מושרית ללילה
תפוח ירוק
אגס
אגוזי מלך
צימוקים
2 כפות שמן זית
מלח
מיץ לימון
ההכנה –
2
לשטוף לסנן את הקינואה ולהכניס לסיר עם מים.
 יש להוסיף 2 כוסות מים.
להביא לרתיחה, ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כ-20-25 דקות עד להתרככות.
ועד ספיגת הנוזלים.
לאחר התקררות להוסיף לקערה.
להוסיף גם תפוח ירוק חתוך לפלחים
1 אגס חתוך לפלחים
חופן אגוזי מלך
חופן צימוקים
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
ומיץ לימון 2 כפות.
לערבב בעדינות.
מבטיחה לכם – סלט טעים במיוחד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *