קינואה מבושלת עם פטריות, בצל, גרגירי חומוס וכוסברה. טעים קל ובריא מאת מאיה פינקי קנדינוב
מרכיבים –
כוס קינואה
בצל קצוץ
פטריות טריות
כוסברה
מלח, פלפל שחור
קופסת שימורי חומוס
עגבניה
ההכנה –
שוטפת ומסננת קינואה ושמה בצד.
מטגנת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפה פטריות חתוכות.
מערבבת מוסיפה מעט מים ומבשלת במשך כמה דקות.
כשהפטריות מתרככות מוסיפה את הקינואה ומים בהתאם ליחס קינואה/מים שרשום על אריזת הקינואה.
מוסיפה כוסברה קצוצה. מערבבת, מכסה ומעבירה לאש נמוכה על הלהבה הכי קטנה בכיריים.
מתבלת במלח ופלפל ותבלינים אהובים.
מבשלת ביחד במשך כ- 10 דקות עד שהקינואה מוכנה.
מורידה מהאש ומערבבת עם חומוס מקופסה ואיזה ירקות שבא לי (במקרה הזה הוספתי עגבניה).
אין לי מידות מדויקות כי אני עושה לפי העין.
בתיאבון ?