תבשיל קינואה בריא וטעים עם גרגרי חומוס ופטריות

 

מאיה פינקי

קינואה מבושלת עם פטריות, בצל, גרגירי חומוס וכוסברה. טעים קל ובריא מאת מאיה פינקי קנדינוב

מרכיבים –

כוס קינואה

בצל קצוץ

פטריות טריות

כוסברה

מלח, פלפל שחור

קופסת שימורי חומוס

עגבניה

 

ההכנה –

שוטפת ומסננת קינואה ושמה בצד.
מטגנת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפה פטריות חתוכות.

מערבבת מוסיפה מעט מים ומבשלת במשך כמה דקות.

כשהפטריות מתרככות מוסיפה את הקינואה ומים בהתאם ליחס קינואה/מים שרשום על אריזת הקינואה.

מוסיפה כוסברה קצוצה. מערבבת, מכסה ומעבירה לאש נמוכה על הלהבה הכי קטנה בכיריים.

מתבלת במלח ופלפל ותבלינים אהובים.

מבשלת ביחד במשך כ- 10 דקות עד שהקינואה מוכנה.

מורידה מהאש ומערבבת עם חומוס מקופסה ואיזה ירקות שבא לי (במקרה הזה הוספתי עגבניה).

אין לי מידות מדויקות כי אני עושה לפי העין.
בתיאבון ?

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *