אותו הטעם עם הרבה פחות שמן – לביבות תפוחי אדמה אפויות

ממש באותו הטעם אבל עם הרבה פחות שמן – מתכון  גילה בן ישי

לביבות תפוא אפויות
המרכיבים-
4 תפוא גדולים מגוררים וסחוטים מנוזלים
גזר 1 מגורר
בצל 1 מגורר
2 גבעולים בצל ירוק חתוכים
3 שיני שום כתוש
מעט כוסברה/פטרוזיליה
3 ביצים
100 גרם קמח תופח – אפשר גם להפחית
מלח פלפל
א.מרק מעט לא חובה
אגוז מוסקט מעט
ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים ליצירת תערובת חלקה ואחידה.
ליצור לביבות שטוחות.
להניח על תבנית עם נייר אפייה  משומן לרסס שמן
ולתנור 190 טורבו עד הזהבה

אותו הטעם עם הרבה פחות שמן – לביבות תפוחי אדמה אפויות

חנוכה שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *