הכי קלה בעולם – עוגת ביסקוויטים עשירה בשוקולד

עוגת ביסקוויטים
טעימה ועשירה בשוקולד מאת יפה וקס ברקו

המרכיבים

500 גרם ביסקויט פתי בר

100 גרם חמאה

כפית תמצית וניל

כוס קקאו

חצי כוס סוכר

2 כוסות מים רותחים

לציפוי

שמנת מתוקה /פרווה

200 גרם שוקולד מריר

ההכנה

הכנת העוגה
שלב ראשון.
בקערה שמים…
2 שרוולים של ביסקוויט, לשבור גס
בקערה נוספת מערבבים
חמאה 100 גרם
כפית תמצית וניל
כוס קקאו
חצי כוס סוכר
2 כוסות מים רותחים
מערבבים היטב
ושופכים מעל הביסקוויטים
מערבבים היטב
משמנים תבנית קפיצית קוטר 26,28.
ואת העיסה שופכים
לתוכה משטחים קלות
מכניסים להקפאה כשעה
הכנת הקרם גנאש מעל..
בסיר מחממים ….
שמנת מתוקה
כשהשמנת מגיעה לרתיחה
מורידים מהאש
שוברים לתוכה
2 שוקולד מריר
ומערבבים עד
שהשוקולד נמס
מצננים קצת
מוציאים את
התבנית מההקפאה
ושופכים מעל את
הגנאש ומסובבים קלות
שזה יגיע על כל התבנית
מכניסים שוב להקפאה
לכמה שעות
בהמשך אפשר לשים במקרר
תיהנו….

 

עוגת ביסקוויטים עשירה בשוקולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *