עוגת אלפחורס מטורפת

רויטל בן חמו – עוגת אלפחורס מטורפת
למי שאוהב מתוק זו העוגה המושלמת
תחתית של בצק פריך אלפחורס
קרם, קוקוס וריבת חלב
המרכיבים-
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר
ביצה
2 חלמונים
כוס וחצי קורפלור
חצי כוס קמח
חצי כף אבקת אפייה
לקרם-
3 אריזות שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט וניל
200 גרם שוקולד לבן
רבע כוס חלב
כוס קוקוס
צנצנת ריבת חלב
ההכנה –
לעבד ביד את כל המרכיבים לא יותר מידי לחמם תנור ל 160 מעלות .
לשמן תבנית מס 24 ולשטח את הבצק בתבנית להכניס לתנור ל 20 דקות
כהעוגה יוצאת למרוח ישר חצי צנצנת ריבת חלב ולפזר 2 כפות קוקוס
לתת לעוגה להתקרר לגמרי
להקציף 3 שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג וניל
להמיס 200 גרם שוקולד לבן עם רבע כוס חלב במקרו להוסיף לקצפת
לערבב בעדינות ולהוסיף כוס קוקוס מערבבים ומכניסים למקרר לפחות ללילה
ממיסים חצי צנצנת ריבת חלב עם 2 כפות חלב במקרו לכמה שניות .
לשפוך מעל העוגה להטות אותה שהריבת חלב תעטוף את כל העוגה.
להכניס להתייצבות במקפיא לרבע שעה להוציא מהתבנית ולהדביק קוקוס בצדדים
כדאי לאכול אותה יום אחרי כדי שהתחתית תיהיה נמסה בפה
בהצלחה יקרות ?

עוגת אלפחורס מטורפת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *