חזה עוף מוקפץ בנוסח אסייאתי

מלי מאירוב
חזה עוף בנוסח אסייאתי  בתוספת תפוחי אדמה מוקפצים
חזה עוף אסייאתי מתכון מאת מלי מאירוב – לאפות ולבשל עם מלי מאירוב
המרכיבים-
2 או יותר תפוח אדמה
חצי כוס קורנפלור
מלח פלפל שחור
חצי קילו רצועות חזה עוף
חצי כוס צ'ילי מתוק
כף דבש
כף סויה
2 כפות טריאקי
כפית פפריקה
רבע כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
שומשום ובצל ירוק
ההכנה –
בסיר רחב עם שמן..נטגן קוביות תפוחי אדמה ונוציא לצד..
באותו סיר נוסיף רבע כוס שמן..בקערה נערבב חצי כוס קורנפלור עם טיפה מלח ופלפל שחור..
נטבול חצי קילו רצועות חזה עוף וננכניס לסיר.
נערבב כמה דקות עד שהצבע משתנה ללבן
נוסיף את תפוחי האדמה שטיגנו..ננמיך את האש..
נוסיף חצי כוס צ׳ילי מתוק..כף דבש.. כף סויה .. 2 כפות טריאקי..
כפית מלח.. כפית פפריקה..רבע כוס מים..
2 כפיות מיץ לימון… נבשל עד שהכל מתקרמל ..
נקשט עם שומשום ובצל ירוק ..

חזה עוף מוקפץ בנוסח אסייאתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *