מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות

מיטל חיות
כל פעם שמכינה אותם מתאהבת מחדש ♡❤♡❤♡❤♡ קלי קלות!
מתכון בטוח! טעם גן עדן!!! מכינה קפה…מי באה?
מתכון מאת – מיטל חיות
המרכיבים
1 כוס מים
100 גר' חמאה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח
4 ביצים
ההכנה
בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח
להביא לרתיחה ולהוסיף כוס קמח
על אש נמוכה 1-2דק'
לערבב תוך כדי הבישול עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת). לקרר מעט.
להעביר למיקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור
ולהוסיף ביצה ביצה רק שנבלעת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
לשים בשק זילוף עם צנטר כוכב☆
לזלף על נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך במרחק אחת מהשניה כי הן תופחות.( עשיתי שני תבניות בכל אחת 10 פחזניות)
לאפות בתנור שחומם מראש על 200° 20 דק'
***החלקים הכי חשובים טיפים
***לתת לבצק כמה דק' בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
***בהוספת הביצים רק שהביצה מתמזגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
**בתום ה20 דק' לא לפתוח ישר את כל התנור!!
בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דק'. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!
**רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
למילוי :
2שמנת מתוקה כוס וחצי חלב אחד וחצי חבילות פודינג וניל ורבע כוס אבקת סוכר!
לקישוט שוקולד מומס ,אפשר גם מריר.
ואבקת סוכר בנדיבות
טיפ
ניתן גם להקיפיא. שעה לפני ההגשה להוציא
מהמקפיא.(נשמר מצויין)

מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *