קינוח רושם משגע – פבלובה מתכון קל ופשוט

פבלובה מטריפה –  מתכון מאת אודליה שושני
קינוח מעולה ללא גלוטן אפשרות פרווה גם לקרם
אין פעם שלא מצליח לי , רק תעקבו אחרי השלבים .
מחממים מראש תנור ל 100 מעלות -מצב אפייה טורבו
המרכיבים-
כוס חלבונים (חד״פ שקוף)
2.5 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
מילוי-
שמנת מתוקה /פרווה
רוטב פירות יער –
לבשל פירות יער כוס פירות ,רבע כוס סוכר , כפית קורנפלור ורבע כוס מים
ההכנה-
מקציפים במהירות נמוכה
את החלבונים עד ליצירת קצף ובועות .
מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן את הסוכר וניל.
מגבירים את המהירות להכי גבוהה בערך 6 דק או עד שמגיעים לקצף יציב ומבריק.
מעבירים לשקית זילוף -אני השתמשתי בצנטר גדול . מזלפים לצורת שרוצים
ומכניסים לתנור לשעתיים !
ממלאים  בקצפת מתוקה ומעל רוטב של פירות יער .

אין תיאור זמין לתמונה.

קינוח רושם משגע – פבלובה מתכון קל ופשוט

מתכונים לפסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *