סיר דגים מטריף לשבת -תכינו רק חלה

כזה סיר לארוחת הערב ביום שישי חובה !

מתכון מאת עדי אברג'יל

המרכיבים
5 פרוסות דג טונה לבנה

3 גזרים

2 פלפל אדום

פלפל חריף

שום

כוסברה

פרוסות לימון

קופסת שימורי חומוס

מלח

פפריקה

כמון

חצי ראש של שום

ההכנה

את פרוסות הדגים

לשים בקערה עם מים חמימים 2 לימונים ו3 כפות מלח לפחות לשלוש שעות לפחות.

גזר לחתוך לרצועות

לחמם שמן בסיר סוטאג' ,לטגן את הגזר עד שמשנה צבע להוסיף את הגמבה פרוסות והחריף להמשיך לטגן להוסיף את הלימון להמשיך לטגן ואז את ה 10 שיני שום פרוס להוסיף 3 כפות פפריקה חצי כף מלח רבע כפית כמון ולערבב טוב לטגן עוד 4 דקות בערך ולהוסיף 4 כוסות מים להביא לרתיחה להוסיף את החומוס ולהוסיף את הדג לפזר כוסברה ולשים את החצי ראש של השום באמצע הסיר
לבשל על אש נמוכה חצי שעה
בהצלחה ?

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *