חמין לשבת של חורף

החמין של נאוה מלכה – הכי קל בעולם

אני מבשלת בצורה הכי קלה.
מניחה את הכל בסיר בלי לטגן .
שמה מלח פלפל שחור כורכום ושמן.
מכסה במים ומבשלת בערך 40 דקות.
ועל הפלטה כל הלילה
המרכיבים-
3 כוסות שעועית יבשה להשרות כל הלילה במים..
קילו בשר מס 8.
תפוחי אדמה שלמים לפי מספר הסועדים..
ביצים לפי מספר הסועדים..
2 רגלים של פרה או עצמות עגל…
אסאדו עם העצם
בצל שלם עם הקליפה..
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף כורכום קצת פפריקה חריפה או מתוקה שמן.
ההכנה –

לשטוף את השעועית שהשרנו במים…

להניח בסיר מעל לפזר את הבשר שניקינו ושטפנו את העצמות.

לסדר מעל תפוחי אדמה.

בצל שלם עם הקליפה.

להוסיף את התבלינים והשמן…

לכסות במים.

לבשל על הגז מידי פעם לכפות את הקצף..לבשל 30 דקות על להבה בינונית נמוכה…

את הביצים לבשל בסיר נפרד ולהוסיף לסיר…

להניח על הפלטה כל הלילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *