לחמניות מתוקות ורכות

 

לחמניות מתוקות  רכות ונמסות בפה

מאת נעמי שושן
מרכיבים –
1 קילו קמח רגיל
50 גרם שמרים טרי
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
ביצה l
כף שטוחה מלח
ההכנה :
שמים בקערה מיקסר
מים ושמרים מחכים 5 דקות שיתפחו , מוסיפים סוכר , שמן , ביצה ומערבבים ,
מוסיפים את הקמח ולשים כמה דקות לבצק רך  בסוף מוסיפים מלח .
אם מרגישים שהבצק יבש להוסיף בטיפות מים .
להתפיח את הבצק כשעה ליצור לחמניות .
להבריש בביצה וסילאן (כף) מעורבב עם הביצה . לפזר שומשום לאפות 180 מעלות עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *