העוגה שהכי קל להכין אותה
עוגת שכבות פתי בר רויטל בן חמו
המרכיבים–
לשכבת בסיס-
300 גרם פתי בר שבור גס
100 גרם חמאה
חצי כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר
לקרם-
2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
1 פודינג וניל
גבינה לבנה 250 גרם
קרם שוקולד-
100 גרם שוקולד מריר
125 גרם שמנת מתוקה
ההכנה –
הכנת הבסיס – לחמם חמאה שוקולד וחלב עד שנמס לערבב עם ביסקוויטים שבורים.
לשטח בתבנית אפייה עגולה 24
להקציף שמנת חלב סוכר ,אינסטנט אחר כך להוסיף ולערבב את הגבינה
לשטח על שכבת הבסיס. לקרר.
להמיס 125 מיל שמנת מתוקה
ו100 גרם שוקולד מריר
לשפוך מעל
ולקרר
5 תגובות
האם ניתן להחליף שמנת מתוקה למשהו אחר פרווה ועם פחות אחוזי שומן?
כן
האם ניתן להתאים אותה לפסח ע"י כך שיחליף פתיבר העוגיות כש"פ?
כן
המרכיבים לקרם, ובאופן ההכנה לא תואמים.