עוגת שכבות ביסקוויטים, שוקולד וקרם

העוגה שהכי קל להכין אותה

עוגת שכבות פתי בר רויטל בן חמו

המרכיבים

לשכבת בסיס-

300 גרם פתי בר שבור גס

100 גרם חמאה
חצי כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר

לקרם-

2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
1 פודינג וניל
גבינה לבנה 250 גרם

קרם שוקולד-

100 גרם שוקולד מריר

125 גרם שמנת מתוקה

 

ההכנה

הכנת הבסיס – לחמם חמאה שוקולד וחלב עד שנמס לערבב עם ביסקוויטים שבורים.

לשטח בתבנית אפייה עגולה 24

להקציף שמנת חלב סוכר ,אינסטנט אחר כך להוסיף ולערבב את הגבינה

לשטח על שכבת הבסיס. לקרר.

להמיס 125 מיל שמנת מתוקה

ו100 גרם שוקולד מריר
לשפוך מעל
ולקרר

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *