פחזניות במילוי קצפת ותותים

פחזניות עם תותים וקצפת
????
הקינוח הכי טעים שיש ??? צפנת קורדובה
המרכיבים-
100 גר חמאה/מרגרינה או מחמאה.
 2 כפות סוכר.
שקית סוכר וניל
קמצוץ מלח.
כוס חלב / מים רותחים.
כוס קמח
3 ביצים
ההכנה –
להרתיח הכל מלבד הקמח והביצים – על הגז לטרוף במטרפה היטב.
שמבעבע להוסיף כוס קמח ולערבב עד שנהיה גוש בצק אחיד ולכבות את הגז.
להעביר את הבצק למיקסר עם וו גיטרה וללוש 5 דקות עד שהבצק מתקרר ממש .
אחרי שהבצק קר להגביר את המהירות ולהוסיף ביצה
ללוש דקה ולהוסיף עוד ביצה לערבב עוד דקה ולהוסיף עוד ביצה ולערבב עוד דקה .( 3 ביצים גודל מדיום)
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב .
לזלף על נייר אפיה ולהכניס לתנור על 180 ל25 דקות .
להוציא לחכות שיתקרר.
קצפת
1 כוס חלב.
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה/פרווה
2 כפות אבקת סוכר.
לערבב הכל יחד ולהעביר לשקית זילוף ולמלות את הפחזניות ולקשט עם תותים וזילוף של שוקולד
שוקולד -מריר להמיס בשקית זילוף ולזלף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *