תפוח אדמה מוקרם בתנור – מנה פצצה

תפוח אדמה מוקרם בתנור ??
מנה פצצה 🙂
הכי קל להכין וכולם ממש משתגעים על זה
מאת – מעיין בן אבו 
לוקחים תבנית אלומיניום ומפזרים מלח גס על כל התבנית .
המרכיבים-
3 תפוחי אדמה או כמספר הסועדים
מילו-
שמנת חמוצה
100 גרם גבינה בולגרית
רבע חמאה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
3 כפות פרמזן
מלח פלפל
טימין
ההכנה –
שוטפים תפוחי אדמה טוב טוב ומניחים בתבנית על המלח גס ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה רכים .
מוצאים מהתנור חוצים באמצע ומוציאים את המילוי של התפוח אדמה ושמים בקערה ומוסיפים לזה (לתפוחי האדמה שבקערה)
חצי גביע שמנת חמוצה , גבינה בולגרית , 25 גרם חמאה , גבינה צהובה מגורדת , פרמזן מגורד, מלח פלפל ומעט טימין מערבבים הכל יחד . (אפשר להשים איזה גבינות שאוהבים )
ממלאים את התפוחי אדמה במלית ומפזרים מלמעלה קצת גבינה צהובה מגורדת .
מכניסים לתנור עד שמזהיב ומוצאים ?
בהצלחה ? מקשטים עם בצל ירוק 
אין תיאור זמין לתמונה.מתכוני פסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *