עוגת אגוזים חגיגית ללא קמח והיא גם כשרה לפסח

 

זו המלכה שלי עוגת הפסח שלנו .

מאת רויטל זניש
העוגה הכי טעימה שיש והיא כשרה לפסח
כן, היום לא פסח אני יודעת ואני רוצה לפרגן
לענת חן על עוגה מושלמת.

עוגה הכי טעימה שיש והיא כשרה לפסח
העוגה בלי קמח בכלל
המרכיבים
6 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
1 אפייה
1וניל
כוס אגוזי לוז טחונים
כוס אגוזי מלך טחונים
כוס שקדים טחונים
כוס קוקוס
1 שוקולד מריר מגורד
רבע כוס שמן

להרטיב את העוגה –

כוס עם כפית נס קפה מים חמים וכף סוכר

אופן ההכנה
להקציף חלבונים..
להוסיף סוכר בהדרגה
להוסיף וניל ואפיה.
לאחר מכן להוסיף חלמונים ואת כל שאר  המרכיבים ולערבב בתנועות קיפול.
לחמם תנור לחום 170.
לשמן תבנית של התנור עם נייר אפייה לשטח את התערובת ולאפות במשך כ 35 דקות.
לצנן את העוגה.
להקציף 2 קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר.
כף אבקת נס קפה
לחתוך את העוגה לשלושה מלבנים לאורך.
להרטיב את העוגה עם כוס נס קפה בלי חלב.
להניח שכבה ראשונה להרטיב עם נס קפה,
למרוח קרם…
להניח עוד שכבה וכך הלאה עם שלושת השכבות.
לסיים בשכבת קרם .
מעל אפשר לפזר שוקולד מגורד,
או 200 גרם אגוזי פקאן מסוכרים ואגוזי מלך קצוצים עם סירופ מייפל מעל.
לקרר לילה במקרר…חשוב מאוד להתיצבות וספיגת טעמים .
העוגה טעימה יום למחרת.
חג שמח.

במידה ורוצים עוגה עגולה מחלקים את התערובת ל 3 . אופים כל פעם חלק אחד בתבנית 26

עוגת אגוזים ללא קמח כשרה לפסח

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *