עוגת תפוחים עשירה והיא גם בחושה וקלה להכנה

 

עוגת תפוחים קלה ועשירה , בתוספת של שוקולד ואגוזים .

נסו את התוספות האלה אצלנו מאוד אהבו

אם לא אוהבים שוקולד אפשר להוריד או לשים קצת צימוקים או חמוציות במקום.

מאת –אילנה לוי

המרכיבים

5 תפוחים מכל סוג שרוצים,

3 ביצים,

1 כוס שמן,

1 כוס סוכר

2 כוסות קמח תופח  /

בפסח אפשר להחליף קמח תופח פסח

כפית קינמון,

1 חב' שוקולד מריר,

חופן נדיב אגוזים,

1 סוכר וניל

,כפית תמצית וניל.

ההכנה

במעבד מזון לקצוץ גס אגוזים ושוקולד מריר ביחד.
לקלף את התפוחים.לחתוך לרבעים וכל רבע לחתוך לפרוסות.
בקערה אחת לערבב עם מקצפת או מטרפה ידנית 3 ביצים, להוסיף כוס שמן, את התפוחים ואת תמצית הוניל.
בקערה שניה לערבב: 1כוס סוכר, סוכר וניל, 2 כוסות קמח, אבקת אפיה, אגוזים ושוקולד ואת הקינמון.
לערבב את תוכן 2 הקערות עד איחוד. להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ- 45 דקות ב-180 מעלות.
אני אפיתי בתבנית עגולה 28

בהצלחה – אילנה לוי?

עוגת תפוחים עשירה והיא גם בחושה וקלה להכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *