עוגת תפוחים קלה ועשירה , בתוספת של שוקולד ואגוזים .
נסו את התוספות האלה אצלנו מאוד אהבו
אם לא אוהבים שוקולד אפשר להוריד או לשים קצת צימוקים או חמוציות במקום.
מאת –אילנה לוי
המרכיבים –
5 תפוחים מכל סוג שרוצים,
3 ביצים,
1 כוס שמן,
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח /
בפסח אפשר להחליף קמח תופח פסח
כפית קינמון,
1 חב' שוקולד מריר,
חופן נדיב אגוזים,
1 סוכר וניל
,כפית תמצית וניל.
ההכנה –
במעבד מזון לקצוץ גס אגוזים ושוקולד מריר ביחד.
לקלף את התפוחים.לחתוך לרבעים וכל רבע לחתוך לפרוסות.
בקערה אחת לערבב עם מקצפת או מטרפה ידנית 3 ביצים, להוסיף כוס שמן, את התפוחים ואת תמצית הוניל.
בקערה שניה לערבב: 1כוס סוכר, סוכר וניל, 2 כוסות קמח, אבקת אפיה, אגוזים ושוקולד ואת הקינמון.
לערבב את תוכן 2 הקערות עד איחוד. להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ- 45 דקות ב-180 מעלות.
אני אפיתי בתבנית עגולה 28
בהצלחה – אילנה לוי?