לביבות כרובית עסיסיות – הן הכי טעימות שיש

לביבות כרובית כל טעימות וכולם פשוט משתגעים מהטעם
ואם בכרובית עסקנו קבלו יתרונות וערכים תזונתיים של הכרובית 
כרובית עשירה מאוד במגוון רחב של ויטמינים ומינרלים וגם חומרים מזינים רבים נוספים,
המחזקים את בריאות המוח והמסייעים לעיכול.
כרובית שייכת למשפחת המצליבים. ניתן לאכול אותה טרייה או מבושלת.
החלק אותו אנו אוכלים הוא למעשה התפרחת של הירק. לכרובית יתרונות בריאותיים רבים והיא מהווה מקור טוב למינרלים כמו סידן,
אשלגן ומגנזיום. הכרובית דלת קלוריות ולכן טובה להרזיה, הפחתת כולסטרול, שמירה על בריאות הלב ועוד. (:naturemed.)
מתכון מאת – עינת ברוך
המרכיבים-
כרובית בינונית
2 כפות קמח/קמח תפוחי אדמה לפסח
2 כפות פרורי לחם/קמח מצה
כף מרק בצל – לא חובה אם אין.
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
בצל מגורד
2-3 ביצים
ההכנה –
להרתיח כרובית עד לריכוך.
לסנן במסננת לומעוך כמו פירה ,להוסיף ביצים.
2 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
מרק בצל
מלח
כורכום
כוסברה קצוצה
לערבב הכל ביחד ולטגן בשמן עמוק

הן הכי טעימות שיש – לביבות כרובית מעלפות

עוד מתכונים שיתאימו לפסח 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *