עוגיות בוטנים לפסח

עוגיות בוטנים כשר לפסח
מדהימות
לא מפסיקים לזלול אותן
פקעות בוטנים
מאת – אהובה ניזרי 
המרכיבים-
חצי ק"ג בוטנים קלויים קלופים.
כוס סוכר.
1 א.אפיה.
1 כפית קינמון.
מעט מאוד אבקת ציפורן.
1/4 כוס קמח /קמח מצה דק /קמח ללא גלוטן-קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
4 ביצים .
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה-
לטחון את הבוטנים למרקם דק .לערבב עם הסוכר ולטחון שוב .
להוסיף קמח. א.אפיה .קינמון.ומעט ציפורן ללוש את העיסה כמו בצק.
לערבב טוב את הביצים ולמזוג לסירוגין לתערובת וללוש ידני עד שמתקבלת עיסה אחידה
להכניס למקרר למנוחה מינימום שעה.
לשמן מעט את הידיים
וליצור כדורים במשקל 15 ג"ר כל כדור לטבול באבקת סוכר ולהניח בעטרות נייר(גודל 1.5 הקטנים)
להכניס לתנור מחומם 180 מעלות טורבו 8 דקות אפיה ברגע שיש פיצוץ בעוגיה להוציא ולהניח להתקרר .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *