כך מכינים בקלות קובה כשרה לפסח

גם בפסח אפשר להכין קובה נהדרת.
הכנתי קובה כשרה לפסח מקמח מצות
מתכון – אורנה עדני
המרכיבים-
למעטפת הקובה –
חבילה 500 גרם  קמח מצות
תבלינים 1/4 כפית מכל דבר
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כורכום
מלח
ומרק עוף
4 כפות שמן
5 ביצים XL או 6 לארג'
המילוי- 
3/4 קילו בשר טחון
3 בצלים קצוצים דק מאוד
ואז מוסיפים תיבול
פלפל שחור
מלח
אגוז מוסקט
ומעט בהרט
מעט צנוברים ופטרוזיליה לקצוץ
ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים של מעטפת הקובה היטב.
ואז לשפוך מים רותחים כ 1 ליטר ולערבב עם כף עץ לא לגעת עם הידיים כי זה רותח .
אם צריך עוד קצת מים אז להוסיף בהדרגה עד לבצק נוח (כמו לקנידלך)
מתכון לבשר-
3 בצלים קצוצים דק מאוד לטגן להזהבה ואז להוסיף את הבשר . כשכל הזמן מערבבים טוב טוב כדי לפורר את הבשר
ואז מוסיפים תיבול
פלפל שחור
מלח
אגוז מוסקט
ומעט בהרט
להמשיך לבשל עד שכל המים התאדו .
מטגנים צנובר וקוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לבשר מערבבים טועמים ומתקנים תיבול
ברגע שהבצק התקרר לוקחים מהבצק כדור פותחים וממלאים ודואגים להרטיב את הידיים כל הזמן
בהצלחה
אחר כך מטגנים בשמן עמוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *