עוגת כנאפה – וואוו כמה שזה טעים

עוגת כנאפה
מאת – עדי אברג'ל
ווואאא🤍וווווו כמה שזה טעים
מתכון לעוגת כנאפה
תבנית 26
המרכיבים-
480 גר שערות קדאיף
200 גר חמאה
3 כפות אבקת סוכר
3 כוסות חלב
4 כפות סוכר (אפשר גם יותר)
5 כפות קורנפלור
2 כפות סולת
1 סוכר וניל
שמנת מתוקה
לסירופ-
2 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
וכוס וחצי מים
ההכנה –
לגזור את שערות הקדאיף
להוסיף את החמאה מומסת ואת האבקת סוכר
לערבב ולהעביר לסיר רחב ולחמם על אש נמוכה
ולערבב לא להפסיק בערך 10 דק עד שמתקבל צבע יפה וזהוב.
בסיר קטן שמים את החלב הקורנפלור סוכר וניל סולת וסוכר
ורק מערבבים כל הזמן 10 דק עד
שהכל הסמיך להוסיף את השמנ לערבב טוב טוב
ולכבות את האש
לקחת חצי משערות הקדאיף לשטח על התבנית לשפוך את הבלילה ולהוסיף את שאר השערות קדאיף
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 50 דק
לבשל את הסירופ עד להסמכה.
שהעוגה קרה לשפוך את הסירופ ולפזר פיסטוק
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *